Garden & Greenhouse

Garden & Greenhouse

Garden & Greenhouse har Växthus och orangerier många modeller.

Växthus i aluminium

Garden & Greenhouse har fyra modeller av enkelglasade växthus för att förlänga vår- och höstsäsongerna. Storlekar från 8 m2 upp till 100 m2 med många olika tillvalsmöjligheter. Även vägganslutna växthus samt specialanpassade varianter finns för beställning. För odling, för exotisk blomsterprakt och som ett vackert möblerat uterum för avkoppling och umgänge.

Växthus i cederträ

Fyra olika modeller i hållbart och doftande cederträ, enkelglasade i storlekar från 9 m2 och uppåt. Samt våra populära runda växt- och lusthus i mindre storlekar. Även specialbeställningar för vägganslutning eller praktiska kombinerade växthus och redskapsbodar.

Orangerier

Alla våra växthusmodeller kan uppgraderas till exklusiva orangerier med 16 mm isolerande dubbelglas. Vinterförvara medelhavsväxter som olivträd, citrus och palm, inred med sköna sittmöbler och umgås med familj och vänner även under de kalla årstiderna. Orangeriet kan vara fristående i trädgården eller anslutas till boningshuset eller annan byggnad med bekväm tillgång till befintlig värme, el och vatten.

Estate Greenhouses

Ett dubbelglasat Estate Greenhouse är en unik kombination av vinterträdgård, orangeri och växthus. En skräddarsydd lyxprodukt för fastighetsägare som vill har det där riktigt speciella till sina trädgårdar. En elegant oas året runt med inredning av sköna sittmöbler, vackra prydnadssaker och medelhavsväxter som vindruvor, citrus och hibiskus. Samt förstås även odling av allt man kan tänka sig.

Företaget har produkter i följande kategorier:

Beställ eller läs Kataloger

Uterum-Vinterträdgård
Ingen utvalda kataloger.

Kontakt

Vansta gård 13
148 92 ösmo
Sverige
Facebook