- Bildgalleri

Altandörrar

På Byggportalens bildgallerisida finner du inspiration när du funderar på att byta din altandörr på villan, fritidshuset eller garaget. När du har hittat den dörr du söker klickar du direkt på bilden för att komma till tillverkarens hemsida. Mycket nöje!

Attefallshus

En Bygganmälan till kommunen och det blir sedan möjligt att bygga ett komplementhus - Attefallshus fr.om 2 juli 2014. På Byggportalens bildgalleri kan du se de tillverkare som idag erbjuder sina kunder färdiga lösningar på 25 kvm. Genom att klicka på den större bilden kommer du direkt till tillverkarens hemsida för mer information.

Centraldammsugare

Här finns bilder och foton när du funderar på att köpa centraldammsugare. Klicka på bilderna för att komma till tillverkarnas hemsidor.

Dörrar

På Byggportalens bildgallerisida finner du inspiration när du funderar på att byta din dörr på villan, fritidshuset eller garaget. När du har hittat dörren du söker klickar du direkt på bilden för att komma till tillverkarens hemsida. Mycket nöje!

Fasad

I Byggportalens bildgalleri kan du se mängder med bilder på fasader i olika material och utföranden från Sveriges ledande tillverkare. Bläddra runt bland alla härliga miljöbilder för att få inspirationen du söker och behöver inför ditt fasadbyte. När du har hittat fasaden du vill ha till ditt hus så klickar du bara på bilden för att komma direkt till tillverkarens hemsida.

Fix-Fog-Fuktspärr

Fix, fog och fuktspärr är väl inte det roligaste man måste inhandla när man gör om där hemma. Men en viktig del i det stora hela och för att få ett hållbart och snyggt resultat är det av största vikt att underlaget är det bästa. Se dig om och klicka på bilderna, läs och klicka dig vidare in på tillverkarnas hemsidor för mer information om just det du söker.

Friggebodar-Förråd

Bilder, foton och massor av inspiration när du funderar på att köpa en friggebod eller ett förråd. Välj bland alla bilder på friggebodar och om det är någon du tycker om eller ser spännande ut, klickar du på bilden så kommer du direkt till tillverkarens hemsida.

Färg-Tapet-Träskydd

Bilder, foton och inspirationsbilder när du söker efter nya tapeter eller vill förnya med färg i ditt hem. Välj bland alla bilder och se vad som passar just dig i din bostad. Klicka på bilden och du kommer direkt till tillverkarens hemsida.

Fönster

Här i Byggportalens bildgalleri kan du se fönster i olika storlekar, färger och utföranden från Sveriges ledande fönstertillverkare. Bläddra runt bland bilderna för att hitta de fönster som passar bäst till ditt hem och dina behov. När du har hittat dom fönster som du vill förgylla ditt hem med så klickar du bara på bilden för att komma direkt till tillverkarens hemsida.

Förvaring-Garderober

I Byggportalens bildgalleri hittar du smarta förvaringslösningar och läckra garderober från dom ledande tillverkarna inom förvaring och garderober i Sverige. Klicka runt bland alla miljöbilderna för att hitta den förvaringen som passar bäst till din familj och ditt hem. När du har hittat förvaringslösningen eller garderoberna som du vill ha så klickar du bara på bilden för att komma direkt till tillverkarens hemsida.

Sidor