Kundklubbar: Bygghemma, Beijer, K-Rauta & Woody Bygghandel

 

Genom att gå med i byggvaruhusens kundklubbar kan du ta del av exklusiva förmåner och rabatter. Många byggvarukedjor erbjuder unika medlemsförmåner för att konkurrera om kundernas lojalitet. Här kan du läsa vidare om:

 

  • Så blir du medlem i en kundklubb
  • Jämför och hitta bästa kundklubben för dig
  • Bygghemma kundklubb
  • Beijer kundklubb
  • K-Rauta kundklubb
  • Woody bygghandel kundklubb
  • Vilken är den bästa kundklubben?
  • Vanliga frågor och svar

 

Så blir du medlem i en kundklubb

Det är väldigt enkelt att bli medlem i en kundklubb hos olika byggvaruhus. Processen brukar inte ta mer än ett par minuter. Du brukar ha dessa tre sätt att välja på:

 

  • Registrera dig online via byggvaruhusets hemsida
  • Registrera dig direkt i butiken
  • Registrera dig via kedjans egen mobilapp

 

När din registrering är klar får du ett bekräftelsemejl och kan omedelbart börja utnyttja dina medlemsförmåner.

 

Jämför kundklubbarna innan du bestämmer dig

Innan du väljer en kundklubb är det viktigt att jämföra de olika alternativen för att säkerställa att du får ut maximala förmåner. Fokusera på vad som stämmer överens med dina behov som kund. Vissa klubbar fokuserar främst på regelbundna rabatter medan andra anordnar speciella evenemang.

 

Genom att kombinera fördelarna från kundklubbarna med ett kreditkort som ger cashback eller poäng kan du spara mycket pengar. Enligt jämförelsetjänsten Kreditkortguiden.se fungerar Everydaycard hos Bygghemma (se här), vilket innebär att du kan kombinera kundklubbsförmåner med kreditkortsbonusar.

 

Bygghemma kundklubb

Bygghemmas kundklubb fokuserar på att belöna kundernas lojalitet och ger exklusiva rabatter på utvalda produkter. Som medlem får du även tillgång till begränsade kampanjer.

 

En stor fördel med Bygghemma är att de är väldigt aktiva online. Du kan snabbt hitta särskilda erbjudanden och reor. Dessutom får varje medlem en personlig profil där du kan spara favoriter och följa dina beställningar.

 

Beijer kundklubb

Beijer har flera fysiska butiker i Sverige och som medlem i kundklubben får du rabatt på ett stort urval av byggmaterial. Du har även möjligheten att delta i olika workshops och utbildningar samt gå på exklusiva events.

 

Något som är unikt med Beijer är att de satsar mycket på företagare och erbjuder utbildningar. Som hobbybyggare kan du även få rådgivning i butikerna av deras kunniga personal.

 

K-Rauta kundklubb

K-Rauta fokuserar på att ge sina medlemmar unika förmåner och inbjudningar till olika evenemang. Du får även personliga erbjudanden baserat på dina tidigare köp. K-Rauta är ett av de byggvaruhus som fokuserar både på e-handel och fysiska butiker.

 

K-Rautas kundklubb är utformad för att passa både professionella byggare och hobbysnickare. Deras utbildade personal kan ge dig goda råd och tips när du besöker butikerna. Butikerna erbjuder även återkommande workshops, vilket brukar vara mycket uppskattat.

 

Woody Bygghandel kundklubb

Woody riktar sig främst till yrkesverksamma inom byggbranschen, men det finns även mycket att ta del av som privatperson. Som medlem i deras kundklubb får du tillgång till personliga rabatter och ett stort nätverk av fysiska butiker.

 

Woody har ett starkt fokus på den lokala marknaden och strävar efter att bygga personliga relationer med sina kunder. Många av deras kampanjer är dessutom skräddarsydda för byggare som är verksamma inom byggbranschen.

 

Vilken är den bästa kundklubben?

Den bästa kundklubben på marknaden är den som bäst stämmer in på dina personliga behov. Det beror alltså helt på vad du söker:

Unika egenskaper

Bygghemma

- Exklusiva rabatter

- Begränsade kampanjer

- Personlig profil online

E-handel, lojalitet

Kunder som föredrar att handla online

Lätt att hitta specialerbjudanden online, personlig profil för favoritprodukter

 

Beijer

- Rabatt på byggmaterial

- Workshops & utbildningar

- Exklusiva events

Fysiska butiker, rådgivning

Hobbybyggare & företagare

Fokus på företagare och utbildningar, rådgivning i butik

 

K-Rauta

- Unika erbjudanden

- Personliga rabatter

- Inbjudningar till events

Kombinerad e-handel & fysiska butiker

Professionella & hobbysnickare

Personliga erbjudanden baserat på tidigare köp, återkommande workshops

 

Woody Bygghandel

- Personliga rabatter

- Lokal kundfokus

- Skräddarsydda kampanjer

Lokala marknaden, yrkesverksamma

Byggproffs & privatpersoner

Skräddarsydda kampanjer för lokala byggare, starkt lokalt fokus

         

Vi rekommenderar att du läser igenom denna jämförelse alternativt använder en jämförelsetjänst. Gör en lista på vad du vill ha ut av din kundklubb och se vilken som matchar bäst. Ibland går det att förhandla till sig bättre förmåner, särskilt om du handlar för lite större summor.

 

Vanliga frågor och svar

 

Får jag alltid rabatt som medlem i en kundklubb

Nej, det finns ingen garanti att du alltid har rabatt som medlem i en kundklubb, men du kommer att få tillgång till regelbundna kampanjer. Det kan även finnas personligt anpassade rabatter baserat på dina tidigare köp.

 

Kostar det något att gå med i en kundklubb?

Nej, normalt så är det helt kostnadsfritt att bli medlem i en kundklubb för ett byggvaruhus. Vissa kundklubbar erbjuder dock ett premium-konto mot en liten avgift.

 

Kan jag kombinera kundklubbsrabatter med andra extrapriser?

Det beror på byggvaruhuset i fråga. Vissa kampanjer kan vara begränsade, andra går att kombinera. Därför är det viktigt att alltid läsa villkoren för aktuella kampanjer.

 

Redaktionen tipsar

Att byta fönster är en stor investering! - Räkna på alla kostnader och alla besparingar. Det finns flera orsaker till att man kan känna att...
Ett nytt tak till ditt hus är så mycket mer än bara ett tak. Helhetsbilden av ditt hus kan förändras radikalt och med dagens enorma...
Räckesbutiken skräddarsyr Ditt räcke efter Dina mått och Din design. Du designar själv din produkt i ett enkelt verktyg där du blir...

Annonser