Taktvätt

Glöm inte bort att tvätta ditt hustak.

En av de viktigaste delarna på huset är just taket så glöm inte taktvätt. Taket skyddat övriga huset från vind och vatten och gör så att inte detta skadar den övriga byggnationen. Det är därför viktigt att du sköter ditt tak på rätt sätt så att det håller i många år. Lite takvård så som en taktvätt kan många gånger förhindra läckage och dyra takbyten. Ger man taket lite kärlek och omvårdnad då och då så har man igen det många gånger om. Man får ett tak man kan lite på och kan dra ut på takbyte i ett antal år.
RenaTak Syd hjälper dig att tvätta ditt tak och utför även takbehandling för att öka takets livslängd, det är bara att höra av sig för en offert.
 

En man från Renatak Syd tvättar taket

 

Hur går då en Taktvätt till?

Rena Tak Syd är proffs på taktvätt och har en stor passion för tak. De utför professionella arbeten och kunden står alltid i focus, detta innebär att kunden skall vara nöjd efter deras tankrengöring. När man beställer en taktvätt hos RenaTak Syd så går de först igenom taket och därefter rengör de taket. De tar bort all påväxt och löst sittande ytskikt. Effektivast görs detta med hjälp av en sk. taksläde vars munstycke försiktigt rengör taket även på djupet men minimerar skador på takpannorna. Efter rengöringen sköljer de noggrant av taket.

När taket är ordentligt rengjort vill man förhindra ny påväxt på taket. Därför impregneras taket efter taktvätten med ett medel som heter Iso A-Clean/Grön-fri. Detta transparanta kemiska medel försluter porerna i takpannorna vilket försvårar för ny påväxt.
 

Få bort lavar med taktvätt från Renatak Syd

 

Spara pengar och tvätta ditt tak regelbundet.

Håll ditt tak rent genom att anlita RenaTak Syd för att få hjälp med en professionell taktvätt.
Genom att anlita dom att tvätta titt tak får du både ett snyggt och rent tak samtidigt som du kan spara pengar på dyra takbyten. För får du ett skadat tak kan de börja läcka och det kan då vara svårt att förhindra ett dyrt takbyte. Men väljer du att underhålla taket och ge det lite kärlek med regelbundna taktvättar så kan takets livslängd förlängas och både du och plånboken kommer bli glada.

Redaktionen tipsar

Börja med en grundlig byggplanering.  Skall du ägna en del av semestern åt att bygga eller renovera hemma i sommar så är det en fördel om...
Att byta fönster är en stor investering! - Räkna på alla kostnader och alla besparingar. Det finns flera orsaker till att man kan känna att...
Klä dina väggar och tak med panelskivor – enkelt och snyggt. I samband med både nybyggnation och renovering ställs man inför frågan vad man...

Annonser

Utvalda varumärken

Nytt tak på 5 minuter! Decra beräkningsprogram
Ge ditt hus en ansiktslyftning. Hängrännor och takpannor från Lindab gör hela skillnaden!
Diffusionsöppna underlagstak som andas, framtiden är här
Takåsar/korsvirke. Vi har obegränsade möjligheter att skapa invändiga miljöer med rustik atmosfär.